Κοινωνία

5/2/13 9:55

τελ. ενημ.: 5/2/13 9:56

«Το Αιέν Αριστεύειν ας γίνει εφαλτήριο»

Επιστολή για τα 100 χρόνια Χιακού Προσκοπισμού απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης; Χίου Κ. Γανιάρης στην Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων του νησιού, συγχαίροντας τους για το έργο που έχουν επιτελέσει.
Στην επιστολή του ο κ. Γανιάρης υποστηρίζει ότι:
«Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων Προσκοπισμού στη Χίο, θα ήθελα να απευθύνω θερμούς χαιρετισμούς σε όλους τους Προσκόπους της Χίου, με την ευχή η πλούσια δράση σας, η οποία έχει προεκτάσεις και αναφορές κοινωνικές, εκπαιδευτικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές, να συνεχίσει να ενώνει τα Χιωτόπουλα, φωτίζοντας τα παιδικά και εφηβικά χρόνια τους με πολύτιμες αναμνήσεις και εμπειρίες ζωής.
Ίσως καμία άλλη εθελοντική κίνηση μέχρι σήμερα δεν είχε την τύχη να έχει τόσο πλατιά απήχηση και τόσο μεγάλη συνέχεια σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως η διάρκεια και η απήχηση του Προσκοπισμού οφείλεται στην ποιότητα των ιδανικών που πρεσβεύει, τα οποία ειδικά στη σημερινή εποχή έχουμε μεγάλη ανάγκη, για να προχωρήσουμε μπροστά ως κοινωνία.
Οφείλουμε ευγνωμοσύνη και πολλές ευχαριστίες στους πρωτεργάτες του Προσκοπισμού στη Χίο, αλλά και σε όλους αυτούς που 100 χρόνια τώρα εργάζονται για την προώθηση των υψηλών ιδανικών του στη νεολαία μας.
Με τη βοήθεια των προσκόπων, ας γίνει το «Αιέν Αριστεύειν» εφαλτήριο για το μέλλον μας».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση