19.8.2016 11:38

Αγώνας ανοικτής θαλάσσης από την ΠΕΚΕΒ

Η ΠΕΚΕΒ διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αγώνα ανοιχτής θαλάσσης  1500m. Ο αγώνας διεξήχθη από την παραλία του όρμου Λω έως την Δασκαλόπετρα και επιστροφή στις εγκαταστάσεις ΠΕΚΕΒ. Κάθε χρόνο η συμμετοχή είναι όλο και μεγαλύτερη ξεπερνώντας φέτος τα 25 άτομα. Στόχος είναι η καθιέρωση για τα επόμενα χρόνια και όλο με πιο καλή οργάνωση. Για την ιστορία πρώτοι στους άνδρες τερμάτισαν ο Καρπουζλής του ΠΑΟΚ και ο Αϊβαλιώτης του Γλαύκου Περιστερίου στην δεύτερη θέση ο Ζαννίκος Δ. της ΠΕΚΕΒ και στην τρίτη θέση ο Κατσουλάκης του Ν.Ο.Χανίων με το Φρυδά του Άρη Κάμπου. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Σινάνου του Γλαύκου Περιστερίου με δεύτερη την Χναράκη της ΠΕΚΕΒ και τρίτη την Φιστέ της ΠΕΚΕΒ ενώ συμμετοχή στις διακοπές τους είχαν και η Ρακοπούλου του Γλαύκου Περιστερίου η Μαργιέτη του Εθνικού Πειραιά. Εντύπωση έκανε ο προπονητής κολύμβησης της ΠΕΚΕΒ Γ.Σαλιάρης που ακολούθησε τους μικρούς αθλητές του όπου ήθελαν να πάρουν μέρος σε όλη την απόσταση. Πρώτος τερμάτισε ο Ζαννίκος Β. με δεύτερο τον Καλαμάρα και τρίτη την Αρμενάκη. Όλοι έφυγαν με αναμνηστικό μετάλλιο χαμόγελο κλείνοντας ραντεβού για του χρόνου. Ξεχωριστή βράβευση είχαν ο Γιώργος Κατσουλάκης για τις κατά καιρούς επιτυχίες στο πόλο, η Φιστέ Τσιάνου Χαρούλα για τις διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα MASTER και η Κοράκη Δέσποινα για την προσφορά υλικών στο τμήμα κολύμβησης.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ