14.12.2021 20:56

Αεροπρόσκοποι Χίου: 7 τόνοι ανακυκλώσιμων ρούχων μέσω του κόκκινου κάδου

Το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου σε συνεργασία με την εταιρεία «Recycom», έχει τοποθετήσει από τον Μάιο, τον κόκκινο κάδο ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων επί της Λεωφόρου Αιγαίου (μπροστά από το παλιό Τελωνείο Χίου).

Πρόκειται για μια οργανωμένη και ολοκληρωμένη διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, για την ανακύκλωση και τη δημιουργία ενός καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών της Χίου είναι πολύ μεγάλη και έχουμε στείλει μέχρι σήμερα, πάνω από 7 τόνους ανακυκλώσιμων ειδών στην εταιρεία «Recycom», όπου τα άριστα σε ποιότητα είδη τα διανέμει δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες, ενώ τα υπόλοιπα τα ανακυκλώνει (Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία συλλογής ενδυμάτων & υποδημάτων εδώ: https://bit.ly/3rXdhdR).

Το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ακτοπλοϊκή Εταιρεία «Blue Star Ferries» η οποία επανειλημμένα, άμεσα και με μεγάλη προθυμία εξυπηρετεί το Σύστημα μας στη δωρεάν ακτοπλοϊκή μετακίνηση οχήματος στον Πειραιά, με ανακυκλώσιμα ρούχα και υποδήματα. Η «Blue Star Ferries», απέδειξε έμπρακτα ότι εκτός από την εξυπηρέτηση που προσφέρει καθημερινά επί σειρά ετών στο επιβατικό κοινό και παρά την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, έχει κοινωνική παρουσία και προσφορά, στηρίζοντας σε τοπικό επίπεδο ενέργειες όπως αυτή. Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον θα είναι κοντά μας όποτε και όταν τους χρειαστούμε, τους ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμα φορά και ευχόμαστε να έχουν πάντα καλά ταξίδια.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρίας «ΕΡΜΗΣ – ΑΦΟΙ ΒΑΒΑΚΑ Ν ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΙΜΕ ΕΠΕ», η οποία επανειλημμένα ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά με φορτηγό της, στον Πειραιά των ανακυκλώσιμων υλικών από τους αποθηκευτικούς χώρους μας στην Χίο, και που πάντα δείχνει μεγάλη ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν το «κοινό καλό» και τους ευχόμαστε καλές δουλειές και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες!. Η συμβολή και η βοήθειά τους στο σημαντικό έργο της ανακύκλωσης είναι πολύτιμη!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ