7.1.2019 22:27

8 εγκλωβισμένοι από τα χιόνια στη βόρεια και κεντρική Χίο

Ανάμεσα τους και δύο παιδιά της Κιβωτού με έναν παιδαγωγό

Σε συνολικά τρία περιστατικά απεγκλωβισμού και μεταφοράς ατόμων εξαιτίας του χιονιά επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου καθ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας. 
 
Συγκεκριμένα σε ενημέρωση της αναφέρει:
 
Στις 07-01-2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός δύο ατόμων στην περιοχή "18". Πολύτιμη ήταν η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και των εθελοντικών ομάδων ΛΕΦΕΔ και ΟΜΙΚΡΟΝ.
 
Στις 07-01-2019 και ώρα 19:10 πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός τριών ατόμων επιβαινόντων σε όχημα το οποίο βρισκόταν μεταξύ του χωριού Αυγωνύμων και Ναυτικού Φυλακίου Προβατά.Τα άτομα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πόλη της Χίου με πυροσβεστικό όχημα.
 
Στις 07-01-2019 και ώρα 20:15 μεταφέρθηκαν με πυροσβεστικό όχημα ένας παιδαγωγός και δύο μαθητές από το Βροντάδο στις εγκαταστάσεις του χωριού της "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" στο Αίπος και 20:45 μεταφέρθηκε πάλι με πυροσβεστικό όχημα μια παιδαγωγός από το χωριό της "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" στην πόλη της Χίου.
 
Συνίσταται να αποφεύγονται οι μετακινήσεις στο επαρχιακό δίκτυο εξαιτίας επικείμενης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις μεταμεσονύχτιες ώρες και πιθανότητας παγετού.
Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ