3.1.2015 9:56

70.000 σε Γυμνάσια και Λύκεια από το ίδρυμα Τσαπάλα

70.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

 

Με το ποσό των 70.000 € (εβδομήντα χιλιάδων ευρώ), για αγορά σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και σύγχρονων εποπτικών μέσων διδασκαλίας, επιχορήγησε το ίδρυμα Τσαπάλα τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χίου.

Η κατανομή των χρημάτων στα σχολεία έγινε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, με κριτήρια και προϋποθέσεις που το ίδιο είχε θέσει, λαμβάνοντας υπόψη  τις ανάγκες των σχολείων σε τεχνολογικό εξοπλισμό, από τις αιτήσεις που αυτά είχαν υποβάλει.

Τα χρήματα κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των σχολείων μέσω της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Στείρος, με επιστολή του προς το Ίδρυμα, ευχαριστεί θερμά τόσο τον πρόεδρο Ιωάννη Σπανολιό  όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, για την πραγματικά τόσο πολύ σημαντική και γενναιόδωρη απόφασή τους, τονίζοντας συγχρόνως ότι στους δύσκολους καιρούς που όλοι ζούμε και που πραγματικά δοκιμάζεται η πατρίδα μας , η ευγενική αυτή χειρονομία του Ιδρύματος αποτελεί μεγάλη βοήθεια και στήριξη, τόσο προς το Δήμο που καθημερινά κάνει τα πάντα για να λειτουργούν τα σχολεία του χωρίς προβλήματα, όσο και προς τους εκπαιδευτικούς μας, που μέσα στη δίνη του κυκλώνα, προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας  στα παιδιά μας εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Εφοδιασμένοι τώρα  με σύγχρονα τεχνολογικά εκπαιδευτικά εργαλεία, θα γίνουν ακόμα πιο αποτελεσματικοί στο δύσκολο  έργο τους. Ο κ. Στείρος τελειώνοντας την επιστολή του, εξέφρασε  την πεποίθησή του, ότι το Ίδρυμα Τσαπάλα θα βρίσκεται πάντα κοντά στα νιάτα του νησιού μας, και θα συνδράμει γενναιόδωρα την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας, έτσι ώστε τα σχολεία μας να βρίσκονται πάντα ψηλά στην εκπαιδευτική, πνευματική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

                                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ