5.1.2013 22:59

70.000 ευρώ για πετρέλαιο στα σχολεία

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

 
Πρωτοχρονιάτικο μποναμά για την προμήθεια πετρελαίου, έδωσε στα σχολεία ο Δήμος Χίου, μέσω της αρμόδιας επιτροπής Παιδείας.
Συνολικά διανεμήθηκαν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σχολείου, 70.000 ευρώ. Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πήρε τη μερίδα του λέοντος της χρηματοδότησης με 43.400 ευρώ ποσοστό 62% και η Δευτεροβάθμια 26.600 ποσοστό 38%.
«Είναι τα χρήματα που εγκρίναμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των σχολείων, όμως ευελπιστούμε πως σύντομα θα φτάσει και η τέταρτη δόση της χρηματοδότησης. Προς το παρόν πάντως θα πάμε καλά και δε θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.
 Η διανομή των χρημάτων έγινε με προτεραιότητα στα σχολεία εκείνα που είχαν την περισσότερη ανάγκη σε πετρέλαιο. Υπήρχαν σχολεία που δεν είχαν καθόλου κι άλλα που είχαν μισογεμάτα ντεπόζιτα γι αυτό και δόθηκαν περισσότερα χρήματα εκεί όπου είχαμε ελλείψεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ν. Νύκτας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ