21.2.2015 22:47

6η Schoolvision: Σκόρπισε ενθουσιασμό και πολλά χειροκροτήματα [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

ΣΤΟΥΣ "ΠΕΝΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ" ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Με ενθουσιασμό, νεανικά χαμόγελα και κέφι γέμισε το βράδυ του Σαββάτου το Ομήρειο στα πλαίσια της 6ης Schoolvision που πλέον αποτελεί θεσμό στους κόλπους των μαθητών της Χίου χάρη στο μεράκι και τη διάθεση του καθηγητή Μαθηματικών Μανώλη Ζούντα.

Με ευρηματικότητα και διάθεση οι μαθητές των 14 συμμετοχών ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους επί σκηνής χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Από κλασσικά κομμάτια μέχρι και ξεχωριστά μουσικά ακούσματα η βραδιά κυριολεκτικά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες διοργανώσεις αφού τα ηχητικά του Focus Studio, και τα βίντεο του Νίκου Μαραγκέλλη δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Τη βραβείο «Golden Bear» για φέτος κατέκτησαν οι Πέντε Άνεμοι από το Μουσικό Γυμνάσιο Χίου, με τις Μαρία Φύσσα, Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου, Φιλένια Δημητρακοπούλου, Αλίκη Βασιλάκη και Μιχάλη Μαρτάκη.

Το δεύτερο βραβείο κατέκτησε η Ανδριάννα Νεαμονίτη από το 2ο ΓΕΛ Χίου ενώ το 3ο Βραβείο η Δροσιέλλα Καλούδη από το 3ο ΓΕΛ Χίου.

Στη βραδιά για 6η συνεχόμενη χρονιά εμφανίστηκε το συγκρότημα Blue Jeans.

Το πιο θερμό χειροκρότημα πάντως απέσπασε ο διοργανωτής Μανώλης Ζούντας, από τον οποίο τα παιδιά ζήτησαν να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο διαγωνισμός να αποτελέσει θεσμό για τα μαθητικά δρώμενα. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ