23.8.2014 12:02

66 μετανάστες σε Αγία Ελένη κι Οινούσσες

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ 22 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα έξι (46) παράνομων μεταναστών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Χίο.

Συγκεκριμένα, πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία στα πλαίσια της επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2014» εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ” πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων. Οι ανωτέρω, στη θέα του πλωτού περιπολικού, κατέστρεψαν τη λέμβο και έπεσαν στη θάλασσα.

Άμεσα το πλήρωμα του πλωτού περιπολικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά τους στη Χίο, όπου και συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα ο Τούρκος διακινητής που συνελήφθη χθες την ώρα που μετέφερε 22 άτομα στις Οινούσσες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ