30.1.2013 9:26

65χρονος αγνοούμενος από τα Αρμόλια

Αν και η κινητοποίηση των επίγειων σωστικών μέσων ήταν απόλυτα επιτυχής, για τον 65χρονο Στ. Φ. από τα Αρμόλια ήταν ήδη αργά όταν εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες στην περιοχή Κεραμεία Αρμολίων, νεκρός και με χτύπημα στο κεφάλι που προήλθε σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από πτώση.
Ο 65χρονος αγνοούνταν από χθες το απόγευμα όταν η αδελφή του ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Όπως αναφέρουν μάλιστα για τον 65χρονο, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα που ενδεχόμενα συνδυάζονται και με τα αίτια του θανάτου του.
Τον 65χρονο εντόπισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής που «όργωσαν» όλη τη νύχτα την περιοχή προκειμένου να τον εντοπίσουν. Αυτό κατέστη δυνατό σήμερα γύρω στις 8.30 οπότε και εντοπίστηκε στην περιοχή των Κεραμείων, με αίμα στο στόμα και τραύμα στο κεφάλι που προφανώς ήταν μοιραίο.
  Η σωρός του 65χρονου αναγνωρίστηκε από την αδελφή του και μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» για νεκροψία και νεκροτομή που θα αναδείξει τα αίτια θανάτου του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ