18.9.2014 7:57

6 θεματικές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Οινουσσών

Όπως αναφέρει ο Δήμος Οινουσσών σε συνεργασία με το Υπ. Παιδείας συνεχίζεται και φέτος  επιτυχώς η λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Για το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015 διατίθενται οι παρακάτω θεματικές :

  • Οικονομία-Επιχειρηματικότητα         
  • Νέες Τεχνολογίες  word, excel , internet
  • Ποιότητα Ζωής-Περιβάλλον : Διατροφή, Πρώτες Βοήθειες, Διακόσμηση
  • Γλώσσα & Επικοινωνία Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά
  • Κοινωνικές Δεξιότητες & Δράσεις: Επικοινωνία & Δυναμική της Ομάδας, Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων
  • Πολιτισμός&Τέχνη : Εργαστήρι μουσικής, Εικαστικό Εργαστήρι, Θεατρικό Εργαστήρι, Κινηματογράφος

Επίσης φέτος διατίθενται και προγράμματα Τοπικής εμβέλειας όπως προγράμματα εθελοντισμού και αντιμετώπισης κρίσεων, υγείας και άθλησης, ναυτικής εκπαίδευσης κ.ά για τα οποία αναμένεται η νέα λίστα εκπαιδευτών.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Πληροφορίες : Πόπη Παρθενίδου

   τηλ. 2271043307 και  6942610022  ώρες 16.00-21.00

   e-mail  kdvm187@gmail.com

 

Εγγραφές από 18/9 στα ΚΕΠ με φωτοτυπία ταυτότητας ή Διαβατηρίου

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξης «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ