17.3.2015 17:01

6 στα 13 με βλάβη!

Προσευχές στον Ύψιστο αναπέμπει πια ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, με την ελπίδα να εισακουστεί και να μη χρειαστεί η ενοικίαση, ναι καλά το διαβάζετε, απορριμματοφόρων οχημάτων για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Το ένα μετά το άλλο τα απορριμματοφόρα παροπλίζονται από βλάβες, με αποτέλεσμα το συνεργείο του Δήμου να έχει φρακάρει. Συνολικά 6 απορριμματοφόρα απουσιάζουν από το στόλο και ο Γ. Μπελέγρης έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα μην τυχόν και η … ασθένεια είναι … μεταδοτική και δεν έχει τον εξοπλισμό να κάνει η Υπηρεσία τη δουλειά της.

Το θέμα, όσο επιπόλαιο κι αν φαντάζει, δημιουργεί ασφυκτικά οικονομικά προβλήματα στην Υπηρεσία Καθαριότητας, καθώς αυξάνεται υπέρεμετρα το κόστος συντήρησης του στόλου, σε σημείο να ξεπερνά τις προβλέψεις και να στερεί πόρους χρήσιμους για την Υπηρεσία σε άλλα μέτωπα. Για αυτό και σταδιακά έχουν αρχίσει να εξετάζονται λύσεις για μερική αντικατάσταση των οχημάτων, έστω και σ’ αυτή την εποχή.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ