18.12.2012 18:04

6 έλεγχοι σε ένα χρόνο!

• ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

«Αν ζούσα σε άλλη χώρα θα το θεωρούσα φαινόμενο υγείας. Επειδή ζω στη Χίο έχω αγανακτήσει και είμαι πια πεπεισμένος ότι το ΙΚΑ έχει βάλει στο μάτι την επιχείρηση της γυναίκας μου».
Μέσα σε ένα χρόνο η επιχείρηση της Σπ. Γλαβά έχει δεχτεί έξι ελέγχους από το ΙΚΑ σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της. «Επιθυμώ δημόσια η διοίκηση του ΙΚΑ να μου υποδείξει σε ποια άλλη επιχείρηση του νομού έχει επιδείξει τέτοιο ζήλο ελέγχου. Ειδάλλως δικαιολογούμαι να πιστεύω ότι έχω στοχοποιηθεί για λόγο που μόνο εκείνη μπορεί να εξηγήσει», καταγγέλλει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, Αγ. Γλαβάς.
«Ο έλεγχος από έναν ασφαλιστικό φορέα είναι μέσα στις υποχρεώσεις κάθε επιχείρησης. Αν όμως επαναλαμβάνεται διαρκώς μόνο σε εσένα, κρύβει επιδίωξη εξόντωσης. Ας μου πουν σε πόσες άλλες επιχειρήσεις του νομού έχουν κάνει έλεγχο έξι φορές μέσα σε ένα χρόνο», συμπληρώνει ο κ. Γλαβάς.
«Εδώ όμως το ΙΚΑ αδυνατεί να ελέγξει τον εαυτό του. Προσωπικό που το ίδιο απασχολεί φεύγει σε ώρες εργασίας και δουλεύει σε άλλους χώρους, παράνομα. Μέσα στο … σπίτι του υπάρχει η παρανομία κι αδυνατεί να την ελέγξει. Πώς είναι δυνατόν να πιστέψω ότι τους έπιασε υπερβάλλοντας ζήλος για να πατάξουν την αδήλωτη εργασία;», αναρωτιέται. Η διοίκηση του τοπικού ΙΚΑ έχει πλέον το λόγο. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ