19.5.2015 9:30

5.086 έκτακτες προσλήψεις σε δήμους και κατασκηνώσεις

Σε Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Βάρη - Βούλα - Βουλιαγµένη θα προκηρυχθούν οι περισσότερες θέσεις εποχικού προσωπικού

Εγκρίθηκαν 4.619 θέσεις διάρκειας οκτώ, εννέα ή έντεκα µηνών σε ΟΤΑ α' βαθµού, αλλά και σε Νοµικά τους Πρόσωπα Δηµόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου, οι οποίες αφορούν τόσο υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα όσο και υπηρεσίες έναντι αντιτίµου, όπου το προσωπικό αµείβεται µε αντίτιµο από τη συµµετοχή των δηµοτών.

Στο µεταξύ, 467 εργαζόµενοι θα προσληφθούν µε δίµηνες συµβάσεις σε παιδικές κατασκηνώσεις για τη θερινή περίοδο 2015. Πρόκειται, µεταξύ άλλων, για οµαδάρχες, εργάτες, ψυχαγωγούς χειροτεχνίας, επιµελητές και γυµναστές.

 

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ηµέρες Καριέρας για Ελληνες από Qatar Airways και Bershka

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ
Η προκήρυξη για 465 θέσεις εφοριακών

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ
Γραπτός διαγωνισµός για 32 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

ΚΑΡΙΕΡΑ
60 διοικητικοί υπάλληλοι στην Κοµισιόν

 

Οι θέσεις στο νέο πρόγραµµα Κοινωφελούς εργασίας
5.587 συµβάσεις σε µουσεία και νοσοκοµεία

Μέχρι το τέλος του µήνα θα εκδοθούν από τον ΟΑΕΔ οι πρώτες προκηρύξεις κοινωφελούς εργασίας στον Πολιτισµό και στην Υγεία. Συγκεκριµένα, θα καλυφθούν 2.587 θέσεις για φύλακες, συντηρητές, εργάτες και καθαριστές στα µουσεία και στους αρχαιλογικούς χώρους. Επίσης 3.000 θέσεις βοηθών νοσοκόµων και υγειονοµικού προσωπικού θα καλύψουν τα κενά που εµφανίζουν τα νοσοκοµεία.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ