10.7.2016 19:35

5 κιλά χασίς στα ασυνόδευτα δέματα για Χίο

ΣΥΛΛΗΨΗ 71ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

71 χρόνος ημεδαπός συνελήφθη, τις πρωινές ώρες  στο λιμένα Μυτιλήνης  από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε βαλίτσα που είχε παραλάβει ο ανωτέρω από το χώρο ασυνόδευτων δεμάτων πλοίου προερχόμενο από Πειραιά – Χίο, βρέθηκαν έξι συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 5.032,00 , μία  πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 447,00, καθώς και το χρηματικό ποσό των 905,00€.

Από την εξέλιξη της διενεργηθείσας έρευνας, συνελήφθη επιπρόσθετα από προσωπικού του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης με τη συνδρομή στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου/Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, εντός της πόλης της Μυτιλήνης, ένας 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται ως ο παραλήπτης των ναρκωτικών ουσιών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, το εν λόγο χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ