24.6.2015 15:02

48.000 ευρώ για τη νομιμοποίηση 5 γηπέδων

Κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε τελικά η νομιμοποίηση δημοτικών γηπέδων και σταδίων αφού μέχρι σήμερα τουλάχιστον πέντε από αυτά και συγκεκριμένα τα γήπεδα Καρυών, Θυμιανών, Καλαμωτής, Πυργίου και Καρδαμύλων συνεχίζουν να παραμένουν χωρίς άδεια λειτουργίας.

Το θέμα απασχόλησε τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου οι σύμβουλοι κλήθηκαν να αποφασίσουν την εκταμίευση ποσού 48.000 ευρώ προκειμένου και τα 5 γήπεδα σε πρώτη φάση να εναρμονιστούν με τις παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και στη συνέχεια να λάβουν την περιβόητη άδεια λειτουργίας.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Π. Λαμπρινούδης ζήτησε την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το Νομικό Πρόσωπο καθώς όπως είπε δεν γίνεται ο Δήμος να πληρώσει απευθείας δαπάνες που κανονικά θα έπρεπε να βαρύνουν το ίδιο το Νομικό Πρόσωπο αφού στην πλειονότητά τους τα γήπεδα έχουν επέλθει στην κυριότητά τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ