24.10.2013 14:49

46 Αφγανοί στα Καρδάμυλα

ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΟΣΤΟΠ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

46 άτομα Αφγανικής κυρίως καταγωγής εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές στην ευρύτερη περιοχή των Καρδαμύλων, οι οποίοι σύμφωνα με το Λιμεναρχείο αποβιβάστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε παραλία της περιοχής.

Μάλιστα οι ίδιοι πριν συλληφθούν από τους Λιμενικούς έκαναν οτοστόπ σε διερχόμενα οχήματα και λεωφορεία ζητώντας πληροφορίες για το πώς θα πάνε στη Μυτιλήνη.

Και οι 46 μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στο «Σκυλίτσειο» για τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και εμβολιασμό ενώ σταδιακά, με προτεραιότητα στα γυναικόπαιδα, θα οδηγηθούν στο κέντρο προσωρινής κράτησης μεταναστών στο Μερσινίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες των αρχών στην περιοχή συνεχίζονται καθώς εικάζεται ότι μπορεί να διαφεύγουν και άλλα άτομα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ