30.5.2012 9:34

40 χρόνια στο «φρέσκο»

ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΔΥΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, 20 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στις φυλακές της Χίου μεταφέρθηκε χτες ο 36χρονος ποινικός κρατούμενος Ε.Α., από το Σκυλίτσειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν  με σοβαρότατο καρδιολογικό πρόβλημα, όταν  κατέρρευσε στο δικαστήριο την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ποινής κάθειρξης  20 ετών που του επιβλήθηκε για  την κατηγορία της σωματεμπορίας τεσσάρων γυναικών στη Μυτιλήνη. 
Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον 57χρονο συγκατηγορούμενο του Χ. Ο, που φαινομενικά δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια της αναγγελίας.              
Ο Ε.Α. παρέμεινε στο νοσοκομείο με την επιτήρηση της ασφάλειας Μυτιλήνης που τον συνόδευε μόνιμα και χθες μεταφέρθηκε στις φυλακές, όπου θα παραμείνουν και οι δύο  έως ότου εκδικασθεί και πάλι η υπόθεση τους  στο Εφετείο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ