25.4.2013 12:21

37 άνθρωποι απασχολήθηκαν στα προγράμματα Κοινωφελούς χαρακτήρα

Το τέλος των προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα και κατ’ επέκταση την ανεργία για όσους απασχολήθηκαν σε αυτά σηματοδοτεί η ανακοίνωση του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου με αφορμή την ολοκλήρωση τους στις 31 Μαρτίου.
Το πρόγραμμα που εφάρμοσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, δικαιούχος φορέας υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου-Περιφερειακή Ενότητα Χίου», με συμπράττοντες φορείς τον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ απασχόλησε συνολικά 37 εργαζόμενους, 24 στο Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ και 13 στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ.
Κατά τη διάρκεια υλοποίησης της πράξης (1/8/2012-31/03/2013) εξυπηρετήθηκαν περισσότερα από 185  άτομα μέσω των παρακάτω ενεργειών:

1. Παροχή νοσηλευτικής φροντίδας κατ’ οίκον και υποστήριξη σε κρίση.
2. Οργάνωση προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης.
3. Υποστήριξη ΑμεΑ με βαριές αναπηρίες και των οικογενειών τους.
4. Στήριξη των ΑμεΑ μέσω του Αθλητισμού.

Καταλήγοντας το Κέντρο Παιδιού κι Εφήβου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος καθώς και στους εργαζόμενους σε αυτό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ