3.3.2016 13:13

365.000 ευρω για τα πεζοδρόμια της Προκυμαίας

ΑΠΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

Την τελική έγκριση επί των όρων δημοπράτησης ενός ακόμη έργου που αφορά στην ανάπλαση της παραλίας, αυτό της αντικατάστασης των πεζοδρομίων από την οδό Κουντουριώτη μέχρι την οδό Κοκκάλη έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Λιμενική επιτροπή κατά τη συνεδρίαση της.

Ο προϋπολογισμός του έργου, χωρίς τις εκπτώσεις ανέρχεται στις 365.000 ευρώ και προβλέπεται η κατασκευή των πεδοδρομίων σε ύφος παρόμοιο με της υπόλοιπης παραλίας, η αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών και ο φωτισμός με λάμπες τύπου Led. Παράλληλα, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μ. Μπελέγρης, στη συγκεκριμένη χρηματοδότηση, περιέχεται και το κόστος αντικατάστασης όλων των λαμπτήρων της προκυμαίας με λάμπες τύπου led.

Οι 300.000 ευρώ θα εκταμιευθούν από τον φετινό προϋπολογισμό και τα υπόλοιπα όσα προκύψουν και από τις εκπτώσεις από τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ