26.4.2018 14:32

320 ευρώ η δωρεά του «ΆΡΤΙΟΝ» στην οικογένεια Κουτσοβάσιλου

Φυσικά δεν ξέχασαν το Ειδικό Σχολείο Χίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ» από τον οβολό των συμπολιτών μας στις πασχαλιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε μαζί με τους συντελεστές που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση τους, προσέφερε σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται περισσότερο την αγάπη και τη στήριξή μας.

 Από την παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό “Doro” στο ξενοδοχείο «Χανδρής» και το μπαζαρ των καλλιτεχνών συγκεντρώθηκε το ποσό των 320 ευρώ, που παραδόθηκε στην οικογένεια Κουτσοβάσιλου, μέσω επιταγών τοπικού super market.

 Ακόμα ένα μικρό ποσό από την παράσταση του «ΑΡΤΙΟΝ» με το μουσικοθεατρικό παραμύθι “Η Μάγισσα γύρισα Μαγείρισσα” παραδόθηκε στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Ειδικού Σχολείου Χίου.

             

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ