6.6.2013 16:50

30 ευρώ ανά σκύλο

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ

30 ευρώ ανά σκύλο και από 6 έως 12 ευρώ ανάλογα με την ποιότητα του μικροτσίπ θα πληρώνουν οι Χιώτες κυνηγοί στους κτηνίατρους για την αναγκαστική τοποθέτηση  ηλεκτρονικής σήμανσης τσιπ (ηλεκτρονική ταυτότητα) στον σκύλο τους, όπως πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους ο κτηνίατρος Παναγιώτης Καρατζάνος, με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας.

Οι τοπικοί επαγγελματίες θα εφαρμόσουν μειωμένο τιμολόγιο με χαμηλότερη τιμή, από αυτή των 40 ευρώ που έχει ορίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κτηνιάτρων.

Για περισσότερα από δύο οικόσιτα ζώα θα εφαρμόζεται μειωμένο τιμολόγιο κατά 20%. Για τα κυνηγόσκυλα, που αποτελούν τον κύριο πυρήνα της δουλειάς τους, η μέση τιμή θα είναι μειωμένη κατά 25% και θα φτάνει το μάξιμουμ τα 30 ευρώ σε κάποιες κατηγορίες.

40 ευρώ θα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες που θα προσκομίζουν για σήμανση περισσότερους από δύο απλούς σκύλους (όχι κυνηγόσκυλα), αλλά και αυτοί που θέλουν να ταξιδέψουν με το σκύλο τους στο εξωτερικό               

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ