26.5.2014 18:59

3 πυρκαγιές σε μία ημέρα

Σήμερα 2652014 και Ω12.05 ξέσπασε πυρκαγιά σε γεωργική έκταση στην περιοχή των Κεραμείων στη Δημοτική Ενοτητα Αγ.Μηνά. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη από  2 οχήματα και 5 άντρες την Ω13.10 καίγοντας 500 τετ.μέτρα ξηρά χόρτα.

Αιτία υπολείματα καύσης καλλιεργειών.
 
Την ίδια ημέρα και Ω12.50 ξέσπασε πυρκακαγιά σε γκαζάκι κουζίνας διαμερίσματος 2ου ορόφου  ιδιοκτησίας Γ.Μ.. στην οδό Καλαμπόκα στην πόλη της Χίου. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη άμεσα από 1 όχημα με 2 άντρες με χρήση φορητού πυροσβεστήρα. Από την πυρκαγιά ερυπάνθη ο χώρος από τον καπνό. Αιτία εγκατάλειψη  μαγειρικού σκεύους.
 
Την ίδια ημέρα και  Ω13.15 ξέσπασε πυρκαγιά σε στάβλο και αποθήκη παλιών υλικών προς ανακύκλωση  - απορρίματα και  διάφορα υλικά ρακοσυλέκτη στην περιοχή Λαγκαδά Βασιλειώνικου δυτικά του εργοστασίου χυμών Κάμπος Χίου. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη την Ω15.15 από  6 οχήματα με 14 άντρες καίγοντας μέρος των παραπάνω υλικών ενώ απετράπη η επέκταση της πυρκαγιάς στην γύρω αγροτική και δασική περιοχή.  Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξυλόσομπα μαγειρέματος  τροφής  ζώων.
 
Διενεργείται προανάκριση για τις παραπάνω πυρκαγιές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ