27.9.2016 9:52

2ο Τουρνουά Μπάσκετ για τον Θοδωρή Τριπολίτη

ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών «Θοδωρής Τριπολίτης» που διοργανώνει ο ΒΑΟΛ Χίου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του. Μετά την μεγάλη επιτυχία του  1ου Τουρνουά οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών (ΒΑΟΛ, ΟΜΗΡΟΣ, ΦΟΒ, ΝΟΘ) θα βρεθούν στο παρκέ του Κλειστού σε μια πρόβα τζενεράλε εν όψει  του ξεκινήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου , η ελίτ του χιώτικου μπάσκετ θα βρεθεί στο Κλειστό για 6 συναρπαστικούς αγώνες αφιερωμένους στη μνήμη του 19χρονου αθλητή του Βούρειου που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων εξ αιτίας τροχαίου 2 χρόνια πριν... 

Έκθεση φωτογραφίας για τον Θοδωρή και συγκέντρωση χρημάτων για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Νεοχωρίου

Στο χώρο του Κλειστού θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας από τη πολύπλευρη αθλητική και κοινωνική ζωή του Θοδωρή, ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια των αγώνων θα συγκεντρώνονται χρήματα  που θα δοθούν στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Νεοχώρι, Χίος).

«Με την ελπίδα ο Θοδωρής να αποτελέσει την αφορμή για περισσότερη προσοχή στους δρόμους και σεβασμό των κανόνων του ΚΟΚ από όλους ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο, σας καλούμε να παρακολουθήσετε αγωνιζόμενες τις καλύτερες ομάδες του νησιού, να συνδράμετε στην ενίσχυση των παιδιών της Στέγης και να κρατήσετε ζωντανή τη μνήμη του Θοδωρή μέσα από το 2ο Τουρνουά του και το φωτογραφικό ταξίδι της ζωής του...», σημειώνει στο σχετικό δελτίο τύπου ο Βούρειος Αθλητικός Σύλλογος Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ