8.10.2015 15:01

2.923 πέρασαν το κατώφλι του Παν. Αιγαίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές σε όλα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια του συστήματος ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως προεγγραφής για τους πρωτοετείς φοιτητές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου υπέβαλαν αίτηση 2.923 από τους συνολικά 3.110 φετινούς εισακτέους (ποσοστό εγγραφέντων 94%) ενώ από τους 187 εισακτέους που δεν υπέβαλαν αίτηση, οι 129 αφορούν σε υποψηφίους που είχαν συμμετάσχει και κατοχυρώσει τα μόρια εισαγωγής τους σε πανελλήνιες εξετάσεις προηγούμενων ετών και οι οποίοι  ενδεχομένως διατηρούν την θέση που ήδη δικαιούνται σε άλλο Τμήμα ΑΕΙ/ΤΕΙ.

«Η ακαδημαϊκή δραστηριότητα του   χειμερινού εξαμήνου έχει ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου σε όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και με τη βοήθεια όλων, πιστεύουμε πως σύντομα τα 2.923 νέα μας μέλη θα προσαρμοστούν στο νέο, ποιοτικό περιβάλλον της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Αιγαίου και των νησιών μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του Ιδρύματος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ