6.10.2015 7:38

2 βραβεία για το OZ Coctail Bar

ΙΑΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΚΑΙ Γ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ "ΆΛΩΣΑΝ" ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ANGOSTURA

Δύο βραβεια κατέκτησε το Oz Coctail Bar στο διαγωνισμό Angostura Global Cocktail Challenge 2016, που πραγματοποιήθηκε στο μπαρ 48 Urban Garden στην Αθήνα. 

Οι δύο διαγωνιζόμενοι bartenders από το OZ, ο Ιακ. Κωνσταντάς και ο Γ. Κουτσουράδης, παρουσίασαν ζωντανά μπροστά στους κριτές τις συνταγές με Angostura που είχαν προετοιμάσει και μεταξύ άλλων 13 διαγωνιζόμενων, απέσπασαν το 2ο και 3ο βραβείο στο διαγωνισμό. 
Το γεγονός έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά και άλλων διακρίσεων που το OZ έχει φέρει στη Χίο από διαγωνισμούς, δείγμα της άριστης επαγγελματικής δουλειάς που γίνεται και του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίων που οι bartenders προσφέρουν. 
Από κοντά και τα αδέλφια Δημήτρης και Στέλιος Γεωργούλης, δεν μπορούσαν παρά να νιώθουν απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, προετοιμάζοντας ήδη την επόμενη συμμετοχή του OZ σε άλλη πρόκληση! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ