4.3.2024 14:03

1ος διαγωνισμός δημιουργίας πανό για την Εργατική Πρωτομαγιά

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου προκηρύσσει διαγωνισμό δημιουργίας πανό μεταξύ των Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων Σχολείων καθώς και Συλλόγων σε ομαδικό επίπεδο (τάξης, σχολείου, τμήματος, συλλόγου) με θέμα: «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ».

Το υλικό κατασκευής που θα χρησιμοποιηθεί για το πανό είναι η λινάτσα η οποία θα χορηγηθεί στις ενδιαφερόμενες ομάδες από το Εργατικό Κέντρο σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Τα υλικά δημιουργίας είναι ελεύθερης επιλογής.

Τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν στην Γραμματεία του Ε.Κ.Χ. μέχρι την Τετάρτη 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 για να εκτεθούν στο χώρο της εκδήλωσης της Πρωτομαγιάς. Τα πανό θα χωριστούν ανά ηλικιακή ομάδα, θα αξιολογηθούν και θα βραβευθούν. Στην κάθε ομάδα που θα διακριθεί θα δοθεί έπαινος & δώρο. Σ’ όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες να απευθύνονται στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Χίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα – Παρασκευή 08.00-14.00 Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα 18.00-19.30.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ