2.9.2013 14:37

15.089 αφίξεις μόνο τον μήνα Αύγουστο

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

Τούρκικη τουριστική επέλαση, πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο με τις αφίξεις των τουριστών να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Μόνο για τον μήνα Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τελωνείου, αφίχθησαν στη Χίο 15.089 Τούρκοι τουρίστες, όπως ενημερώνει σχετικά η επιτροπή τουριστικής προβολής του Δήμου.

Συγκριτικά με τον Αύγουστο του 2012 οι αντίστοιχες αφίξεις ήταν 7.243, ενώ για όλο το έτος 29.983, σε αντίθεση με τις φετινές έως σήμερα αφίξεις οι οποίες φτάνουν τις 38.931.

Άλλο ένα από τα αξιοσημείωτα των αφίξεων είναι πως πλέον οι περισσότερες από μονοήμερες εκδρομές έχουν μετατραπεί σε διανυκτερεύσεις. Αυτό σημειώνεται και στο σχετικό δελτίο τύπου όπου σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ποιοτική αναβάθμιση ως προς την παραμονή των Τούρκων τουριστών καθώς, όπως διαφαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία, διανυκτερεύουν τους καλοκαιρινούς μήνες από μία έως έξι ημέρες».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ