Κοινωνία

21/9/15 17:32

τελ. ενημ.: 21/9/15 17:35

15 χρόνια «πολίτης»

Ο «π» περνάει αισίως στο 15ο έτος κυκλοφορίας του. Ήταν 20 Σεπτεμβρίου του 2001 όταν βγήκε στα περίπτερα και αγκαλιάστηκε από τους δεκάδες συνδρομητές και αναγνώστες του. Με συνέπεια, υπευθυνότητα, εγκυρότητα και ταχύτητα θα συνεχίσουμε όλοι εμείς εδώ για την δική σας ενημέρωση.

Σε μήνυμά του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης σημειώνει τον ουσιαστικό και αναντικατάστατο ρόλο των ΜΜΕ τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 ετών από την έκδοση της Εφημερίδας «Πολίτης» εύχομαι στο σύνολο των συνεργατών και των εργαζομένων στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του «Πολίτη» υγεία, δημιουργικότητα και ευόδωση των προσδοκιών σας.

Ο ρόλος των Μέσων Ενημέρωσης, παρ’ ότι διαφοροποιείται συνεχώς στην εποχή μας, παραμένει ουσιαστικός και αναντικατάστατος, για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, την ανάδειξη προτεραιοτήτων και προβλημάτων, την καλλιέργεια κι ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο «π» να συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια  αυτόν το ρόλο, όπως το έχει πράξει τα 15 χρόνια της έκδοσης και κυκλοφορίας του «Πολίτη»».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση