26.5.2015 10:52

14.978 πεντάμηνες συμβάσεις σε υπουργεία και Περιφέρειες

Επιπλέον 5.407 θέσεις στο υπουργείο Παιδείας

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα δημοσιευτεί η προκήρυξη 14.978 θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας σε όλα τα υπουργεία, στις Περιφέρειες και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας.

Συγκεκριμένα 11.008 θέσεις κατανέμονται στα υπουργεία και στους εποπτευόμενους φορείς (κυρίως στα υπουργεία Υγείας, Εργασίας και Πολιτισμού), 3.500 θέσεις στις Περιφέρειες και 470 στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις όλης της χώρας.

Η προκήρυξη για τις 5.407 θέσεις στο υπουργείο Παιδείας θα δημοσιευτεί τον Αύγουστο, ώστε η πρόσληψη των ανέργων να συμπέσει χρονικά με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Με τη δημοσιοποίηση της προκήρυξης ξεκινά αυτομάτως και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερoμένους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 5.612 ΕΥΡΩ
Σπάνιες θέσεις για νέους νομικούς

Πενήντα δύο γλωσσομαθείς νομικούς θα προσλάβει η EPSO για τη μετάφραση νομικών κειμένων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 10 άτομα για τη βουλγαρική γλώσσα, 15 για την ισπανική, 15 για τη γαλλική γλώσσα και 12 για την ιταλική. Ο μισθός τους ξεκινά από 5.612 ευρώ. Αιτήσεις έως τις 23 Ιουνίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Αιτήσεις από 3 Ιουνίου για 465 εφοριακούς μέσω ΑΣΕΠ

ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
40 εποχικοί σε έντεκα πλοηγικούς σταθμούς

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Προσωπικό ζητούν οκτώ εταιρείες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
417 οκτάμηνες συμβάσεις σε ερευνητικά κέντρα, δήμους, κατασκηνώσεις

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
906 θέσεις για μόνιμους νοσηλευτές

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ