9.8.2012 10:36

148 ευρώ, 2 άτομα και ΙΧ!

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Η ΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΤΑ

 
Την πόρτα της Δυτικής Πύλης του νησιού επιχειρεί να συνδέσει για μια ακόμη περίοδο η ΝΕΛ  υποστηρίζοντας ότι η ακτοπλοϊκή γραμμή Λαυρίου- Μεστών θα οφελήσει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει ένα οικονομικό εναλλακτικό δρομολόγιο.  
Η αρχή
Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να χαίρονται γρήγορες και φθηνές αποδράσεις όλη την εβδομάδα και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο. Το πλοίο Aqua Maria  αναχωρεί από το Λαύριο στις 22:00   κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, με επιστροφή από τα Μεστά κάθε   Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή και πάλι στις 22:00 με κόστος εισιτηρίων μόλις 148 ευρώ μετ’ επιστροφής, για δύο άτομα και Ι.Χ.!                                                                                       
Το καστροχώρι
Η εταιρεία «επενδύει» στο φυλλάδιο που εξέδωσε την προσφορά της  με παράλληλη διαφήμιση των Μεστών  τα οποί αναφέρει ως  « διατηρητέο καστροχώρι που περιμένει τους επισκέπτες για να τους  γυρίσει πίσω στα Βυζαντινά χρόνια και να τους  μαγέψει με τη μοναδικότητά του. Με τα σφιχτοδεμένα σπίτια και τα σκυρόστρωτα καλντερίμια, τις καμάρες και τους πύργους, τα Μεστά που ατενίζουν το Αιγαίο από ψηλά, αποτελούν τον ιδανικό ρομαντικό προορισμό και μια εύκολη απόδραση για Σαββατοκύριακο», τονίζει χαρακτηριστικά ευελπιστώντας στην ανταπόκριση του επιβατικού κοινού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ