17.3.2014 14:34

125.000 ευρώ στο σχολείο της Βολισσού

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΠ

Ένα ανοικτό θεατράκι, παγκάκια, παρτέρια και φυτά που θα ποτίζονται αυτόματα, αναφορές από σχολεία σύγχρονων πόλεων θα συνθέτουν στο άμεσο μέλλον την εικόνα του σχολείου της Βολισσού μετά την ολοκλήρωση του έργου που θα αφορά στη «Βελτίωση πολιτιστικών και περιβαλλοντικών υποδομών σχολείου Βολισσού Χίου», που μόλις χθες πήρε το πράσινο φως για ένταξη στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κρήτη και Νήσοι Αιγαίου 2007-2013».
Με το έργο αυτό, προϋπολογισμού 125.000 ευρώ, προβλέπεται η βελτίωση των πολιτιστικών και περιβαλλοντικών υποδομών του σχολείου (νηπιαγωγείο-δημοτικό-γυμνάσιο) της Βολισσού, ώστε να είναι πλήρως λειτουργικοί οι χώροι του.     
Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνουν, μεταξύ άλλων, εργασίες επίστρωσης της εισόδου, κατασκευή αμφιθεάτρου από λιθοδομή, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και σιδερένιας θύρας, διαμόρφωση χώρου έξω από το νηπιαγωγείο, τοποθέτηση παγκακιών, δενδροφυτεύσεις και εγκατάσταση δικτύου αυτόματης άρδευσης φυτών. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εγκριθούν οι όροι δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ