12.4.2012 15:26

1.146 για την κοινωφελή εργασία

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

 
 
Έληξε σήμερα η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για το Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας. Υποβλήθηκαν 1146 αιτήσεις και αναμένουμε αυτές που θα έρθουν μέσω ταχυδρομείου.
Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα ακολουθήσει η διαδικασία ελέγχου και κατάρτισης του πίνακα κατάταξης υπό την εποπτία του ΑΣΕΠ. Η διαδικασία θα είναι αξιοκρατική και αδιάβλητη και καλούμε τους υποψήφιους να μην εξαπατώνται από τυχόν προεκλογικές υποσχέσεις.
 
Έληξε σήμερα η χρονική περίοδος υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας της ΓΣΕΕ με τον αριθμό των αιτήσεων να φθάνει τις 1146 χωρίς να υπολογίζονται αυτές οι οποίες θα φθάσουν μέσω ταχυδρομείου μέσα στις επόμενες ημέρες.
Όπως σημειώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου το Εργατικό Κέντρο Χίου: «θα ακολουθήσει η διαδικασία ελέγχου και κατάρτισης του πίνακα κατάταξης υπό την εποπτία του ΑΣΕΠ. Η διαδικασία θα είναι αξιοκρατική και αδιάβλητη και καλούμε τους υποψήφιους να μην εξαπατώνται από τυχόν προεκλογικές υποσχέσεις».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ