20.3.2014 15:46

10.000 ευρώ συν κάλυψη ενοικίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Η δραματική κατάσταση του Κέντρου Πρόληψης και η κραυγή αγωνίας των εργαζόμενων του εισακούστηκαν εν μέρει από την Περιφέρεια. «Από αυτά που δεν έχουμε, δηλαδή τους ανύπαρκτους ΚΑΠ, πετύχαμε να εξοικονομήσουμε ποσό 10.000 ευρώ και με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να διατεθούν άμεσα για τις ανάγκες του Κέντρου», δήλωσε στον «π» ο Κ. Γανιάρης.

Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας θα δοκιμάσουν, σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Κέντρου, να βρουν χώρο στέγασης ιδιοκτησίας της Περιφέρειας ούτως ώστε να αποφύγει το Κέντρο την καταβολή του ενοικίου, που σήμερα του στοιχίζει περίπου 700 ευρώ μηνιαίως. «Αν αυτό συμβεί, θα υπάρχει εξοικονόμηση επιπλέον 8.000 ευρώ ετησίως», και σχεδόν η Περιφέρεια θα έχει ανταποκριθεί στις συμβατικές της υποχρεώσεις, πρόσθεσε ο κ. Γανιάρης. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν σκέψεις για τον ακριβή  χώρο που θα στεγάσει το Κέντρο, με δεδομένο ότι ήδη οι υπάρχουσες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας αντιμετωπίζουν προβλήματα, όσο καθυστερεί η παράδοση του Κολεγίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ