22.5.2014 20:18

100 σάκους και 2 φορτηγά σκουπίδα

15 ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Με τη συμμετοχή 70 και πλέον σπουδαστών και καθηγητών της ΑΕΝ Οινουσσών πραγματοποιήθηκε σήμερα η αποκομιδή των σκουπιδιών από τις παραλίες του νησιού. Το αποτέλεσμα 100 μεγάλοι σάκοι απορριμμάτων καθώς και δύο φορτηγών και ο καθαρισμός 15 παραλιών και ακτών σε μία ακτογραμμή μήκους άνω των 2/3 της συνολικής επιφάνειας ακτογραμμών των Οινουσσών.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Οινουσσών, την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Οινουσσών που μας διέθεσε προσωπικό και μέσα, τους κατοίκους των Οινουσσών που συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια αυτή καθώς και τους μαθητές και τις δασκάλες του Δημοτικού Σχολείου. Εμείς, ως Διοικητικό-Εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σπουδαστές της ΑΕΝ Οινουσσών, υποσχόμασθε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή σε τέτοιου είδους δράσεις...καλό καλοκαίρι σε όλους», αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook οι σπουδαστές της Ακαδημίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ