20.3.2015 12:41

10 φορητοί υπολογιστές από το «Ίδρυμα Νιάρχου» στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής

Θερμές ευχαριστίες προς το «Ίδρυμα Νιάρχου» εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου, για την δωρεά 10 φορητών υπολογιστών που διευρύνει σημαντικά τη δραστηριότητα των εκπαιδευτικών προς όφελος των μαθητών του νησιού.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου:

 «Με την προσφορά αυτή, μας δίνεται τη δυνατότητα να διοργανώσουμε πληθώρα δωρεάν εργαστηριακών μαθημάτων και σεμιναρίων προς μαθητές, γονείς και συναδέλφους υποστηρίζοντας το ρόλο του δημόσιου σχολείου, στην παροχή γνώσεων γύρω από την επιστήμη των υπολογιστών και τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με την κοινωνική διάσταση και την ασφάλεια του διαδικτύου.

Τέτοιου είδους ενέργειες, συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί, να δώσουμε στους αυριανούς πολίτες εφόδια, για να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Η προσφορά του Ιδρύματος θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε με τη σειρά μας, σε περισσότερους ανθρώπους από ότι μπορούσαμε πριν».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ