Έργα βελτίωσης του επαρχιακού δικτύου του νησιού συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000€ που θα αφορούν την αναβάθμιση και αντικατάσταση τμημάτων του δρόμου, θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα σύμφωνα με τη σύμβαση που υπέγραψε χθες η Περιφερειάρχης.
Οι εργασίες θα αφορούν:
Το έργο προβλέπεται με βάση τη σύμβαση να ολοκληρωθεί εντός 15 μηνών.
Η χρηματοδότησή του γίνεται από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και η επίβλεψη της υλοποίησης θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Κατά την υπογραφή της σύμβασης η Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία του έργου δηλώνοντας:
«Αξιοποιούμε τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές δυνατότητες και υλοποιούμε ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο νησί της Χίου. Με το σύνολο των παρεμβάσεων που θα γίνουν βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο του νησιού και αντιμετωπίζουμε χρόνια προβλήματα του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας την προσβασιμότητα ευκολότερη και ασφαλέστερη».
Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News
Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.