18.6.2020 14:53

Πόσο απαραίτητη είναι η συντήρηση κλιματιστικού για την προστασία των ιών και των μικροβίων;

Με βάση τα πρόσφατα δεδομένα των μελετών που έχουν διεξαχθεί σε σχέση με την κυκλοφορία των ιών μέσω του κλιματιστικού, το συμπέρασμα είναι ότι με τα κλιματιστικά διευκολύνεται η ανακύκλωση της ροής του μολυσμένου αέρα που μπορεί να κυκλοφορεί στο δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε κλιματιστικά, όμως είναι αναγκαίο ανά 6 μήνες – 1 χρόνο να γίνεται η απαραίτητη συντήρηση.

Γι’ αυτόν τον λόγο και ειδικά μετά την πανδημία που πέρασε η χώρα μας, η συντήρηση του κλιματιστικού θεωρείται ειδικά για επαγγελματικούς αλλά και για οικιακούς χώρους άκρως απαραίτητη!

Εν περιλήψει, οι τρόποι μετάδοσης ιών από τα κλιματιστικά, μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

  1. Μέσω της μηχανικής μεταφοράς μικροβίων από τον αέρα σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων
  2. Μέσω της ανακυκλοφορίας του αέρα, ο οποίος δεν έχει ανανεωθεί και είναι μολυσμένος
  3.  Με συστήματα αερισμού υπό προϋποθέσεις

Η εταιρεία IQSERVICE σας προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη συντήρηση κλιματιστικών, επισκευή κλιματιστικού σε προσιτές τιμές και τοποθέτηση κλιματιστικού με άμεση εγκατάσταση, για να ζείτε σε ένα υγιεινό περιβάλλον εσείς και η οικογένειά σας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι όχι μόνο η τακτική συντήρηση κλιματιστικού αλλά και η προσεγμένη εγκατάσταση των κλιματιστικών μονάδων. Το προσωπικό που στέλνουμε στον χώρο σας θα πραγματοποιήσει την απαιτούμενη συντήρηση σε λίγη ώρα λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας με χρήση μάσκας.

Προτεραιότητα της επιχείρησης είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο που θέλει να προστατευτεί πραγματικά από τα μικρόβια που κυκλοφορούν, λειτουργώντας ένα ασφαλές κλιματιστικό με φρέσκο αέρα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στον χώρο σας, όπου κι αν μένετε στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Περισσότερα στην IQ Service.


 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ