14.7.2020 16:57

Νοσοκομειακά κρεβάτια και αμαξίδια για ανθρώπους με βαριά κινητικά προβλήματα

Τα βαριά κινητικά προβλήματα, η ανάρρωση από μία επέμβαση που έχει καθηλώσει τον ασθενή στο κρεβάτι ή η μόνιμη αναπηρία είναι προβλήματα που δυσχεραίνουν πολύ την καθημερινότητα των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτή τη θέση αλλά και εκείνων που τους φροντίζουν. Για την ικανοποίηση και την άνεση και των δύο μεριών ο χώρος του ασθενούς συνήθως διαμορφώνεται με βάση πολλά κριτήρια. Ο γιατρός, ο νοσηλευτής και οι ίδιες οι επιθυμίες και οι αντοχές του ανθρώπου με κινητικά προβλήματα καθορίζουν τα απαραίτητα βοηθήματα που θα έχει κοντά του για την βάδιση ή την μετακίνηση ακόμα και το μπάνιο.

Αν εξαιρέσουμε τα απλά βοηθήματα και εξαρτήματα που με τον καιρό προμηθεύεται αυτή η ομάδα ασθενών, μένουν τα πιο «βαριά» και ακριβά βοηθήματα, τα οποία δεν είναι άλλα από τα νοσοκομειακά κρεβάτια και τα αναπηρικά αμαξίδια που βρίσκει κανείς εύκολα σε μεγάλα καταστήματα και e-shop με ορθοπαιδικά είδη. Παρακάτω θα βρείτε μερικά επιλεγμένα προϊόντα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή της αγοράς.

Ηλεκτροκίνητη νοσοκομειακή κλίνη

Η πολύσπαστη ηλεκτροκίνητη κλίνη V-Comfortείναι από τα νοσοκομειακά κρεβάτια που προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και άνεση, αφού προσφέρει με το πάτημα ενός κουμπιού ανύψωση πλάτης και ανάκλιση ποδιών στην θέση που είναι άνετη και ενδεδειγμένη για τον ασθενή. Λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μέσω της εφεδρικής μπαταρίας. Μπορεί να στηθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων. Συνδυάστε την με ένα ειδικό στρώμα για την αποφυγή των κατακλίσεων.

Αναπηρικά αμαξίδια

Ένα αμαξίδιο απλού τύπου μπορεί να σας μετακινήσει παντού. Διαθέτει όλα όσα πρέπει για να αισθάνεστε άνετα.

Εναλλακτικά, αν θέλετε να μετακινείστε εξ ολοκλήρου μόνοι σας μπορείτε να παραγγείλετε το EscapeS το οποίο είναι ηλεκτροκίνητο και μπορεί με μεγάλη ευκολία να διανύει όλες τις αποστάσεις εσωτερικών χώρων και μικρές αποστάσεις έξω από το σπίτι.

Περισσότερα ορθοπαιδικά είδη και βοηθήματα θα βρείτε στηνANG Medicals, σε μεγάλες προσφορές!

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ