15.6.2020 12:20

Ενοικίαση αυτοκινήτου και leasing – Υπηρεσίες ποιότητας από την DriveHellas

Η ενοικίαση αυτοκινήτου έχει γίνει ευκολότερη από κάθε άλλη φορά, αφού το internet παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πανεύκολη κράτηση αυτοκινήτου, online μέσω ειδικής πλατφόρμας, με την πληρωμή επιτόπου ή κατόπιν της εξέτασης.

Η DRIVEHELLASείναι μία εταιρεία, η οποία προσφέρει εκτός από ενοικίαση αυτοκινήτων και leasing αυτοκινήτων για την άμεση εξυπηρέτηση κάθε ταξιδιώτη, απλού ιδιώτη και επαγγελματία που θέλει να αποκτήσει για λίγες ημέρες ή για λίγους μήνες ένα αυτοκίνητο της αρεσκείας του.

Με σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, νησιά) και φυσικά σε αεροδρόμια και λιμάνια, μπορείτε να παραλάβετε το όχημα από το σημείο ενδιαφέροντός σας και να το παραδώσετε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο επιθυμείτε.

Τι πρέπει να προσέχετε;

Αν γνωρίζετε από τώρα πότε θα πάτε διακοπές, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο αυτοκίνητο, για να πετύχετε χαμηλότερη τιμή. Έτσι εξασφαλίζετε ότι τηνhighseason θα έχετε ένα αυτοκίνητο που θα σας πάει στις πιο όμορφες παραλίες και στους πιο δύσκολους δρόμους.

Καλό θα είναι να ασχοληθείτε και με το θέμα της ασφάλειας του αυτοκινήτου, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό σε περίπτωση τρακαρίσματος. Αν πληρώσετε κάτι παραπάνω εξασφαλίζετε ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί στον δρόμο, εσείς δεν θα ασχοληθείτε περαιτέρω, αλλά θα το κάνει η ασφαλιστική, χωρίς να έχετε καμία οικονομική ανάμειξη. Οι ασφαλιστικές καλύψεις είναι πολλές, μπορείτε να διαλέξετε το πιο συμφέρον για εσάς πακέτο.

Λειτουργική μίσθωση

Η λειτουργική μίσθωση είναι μία υπηρεσία που μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα από επαγγελματίες, εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται ένα αυτοκίνητο για να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους.

Δεν απαιτείται καμία δέσμευση κεφαλαίων και η επιλογή του οχήματος γίνεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη και όχι τυχαία.

Μπείτε στο site του DriveCarRentalCompany και βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ