28.9.2020 11:08

Έχεις ένα οικόπεδο; Αγόρασε μία τροχοβίλα

Είσαι ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου που για χρόνια κρατάς ανεκμετάλλευτο; Σου ανήκει κάποιο στρέμμα στο χωριό ή στο νησί, σου ανήκει κάποιο μικρό κομμάτι γης που δεν το αξιοποιείς και απλώς στέκει εκεί, χωρίς κάποιος ή κάτι να του δίνει ζωή; Είναι κρίμα, διότι σε αυτό το κομμάτι γης που είναι δικό σου, μπορείς να έχεις και δικό σου σπίτι. Απλώς, αν λάβεις την απόφαση να του δώσεις ζωή αγοράζοντας μία σύγχρονη και πανέμορφη τροχοβίλα! Απλώς, ακολουθώντας την πιο εύκολη και άμεση λύση, δίχως να μπλέξεις με χτισίματα και εργασίες οικοδομής που θα σε εξαντλήσουν οικονομικά, αλλά και σωματικά. 

Αλήθεια, γνωρίζεις τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αγορά μίας τροχοβίλας; Γνωρίζεις τι χρειάζεται να έχεις και τι δεν χρειάζεται να έχεις, προκειμένου να γίνεις ιδιοκτήτης μίας τροχοβίλας; 

Αρχική και απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει κανείς να σκέφτεται την αγορά  μίας τροχοβίλας, https://www.trohovilla.gr/  είναι η ύπαρξη οικοπέδου. Οι εναλλακτικές που υπάρχουν είναι 3:

1.     Να είναι κανείς ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου

2.     Να αγοράσει ένα οικόπεδο και έτσι να γίνει ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου

3.     Να νοικιάσει ένα οικόπεδο στον τόπο που ονειρεύεται να τοποθετήσει την τροχοβίλα

Το σίγουρο είναι πως για να έχει νόημα η κουβέντα περί τροχοβίλας, θα πρέπει οπωσδήποτε, με κάποιον τρόπο, να συνδέει κανείς το όνομά του με ένα οικόπεδο. 

Από και ύστερα, όλα είναι πολύ εύκολα και σε οδηγούν στο σπίτι σου, μέσα από 5 απλά βήματα: 

 

1. Επίσκεψη σε Εκθέσεις με Τροχοβίλας, ώστε να ενημερωθείς για τα προϊόντα. Τι τροχοβίλες προσφέρονται και σε ποιες τιμές, ποιες διαστάσεις υπάρχουν, ποιες εναλλακτικές δυνατότητες παρέχονται, ποιες καλύπτουν καλύτερα τις δικές σου, προσωπικές ανάγκες, αναφορικά με το οικόπεδο, τον γεωγραφικό του τόπο, τον αριθμό ατόμων που θα φιλοξενούνται εντός κλπ. 

2. Απόφαση! Θα αγοράσεις καινούργια ή μεταχειρισμένη τροχοβίλα και τελικά, ποια από όλες τις τροχοβίλες που είδες θα γίνει δική σου; Μέσα σε ποια τροχοβίλα φαντάζεσαι καλύτερα τον εαυτό σου; Σύμφωνα με τα οικονομικά σου, ποια σου ταιριάζει;

3. Παραγγελία της τροχοβίλας

4. Παράδοση της τροχοβίλας στο χώρο σου, μέσω ρυμούλκησης από ειδικό όχημα και γερανό

5. Τοποθέτηση της τροχοβίλας από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο και θα σου δώσει πρώτο την ευχή να είναι "καλορίζικη".

Η τροχοβίλα είναι το έτοιμο δικό σου σπίτι που δεν του λείπει τίποτα. Τα έχει όλα, έτοιμα για σένα. Το πρόβλημα λοιπόν, είναι απλό και λύνεται εύκολα:

  • Έχεις ένα οικόπεδο; Αγόρασε μία τροχοβίλα.
  • Έχεις δύο οικόπεδα; Αγόρασε δύο τροχοβίλες ή αν θες, μετάφερε την τροχοβίλα που έχεις, από το ένα στο άλλο. Όλα γίνονται όταν έχεις μία τροχοβίλα! 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ