Ιστορίες

11/12/17 11:14

τελ. ενημ.: 11/12/17 11:14

Έσβησε και ο τρίτος πυλώνας της Πισπιλούντας, ο Χαράλαμπος Ράλλης

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 απεβίωσε ο Ράλλης Χαράλαμπος , συνταξιούχος δάσκαλος από την Πισπιλούντα. Ο εκλιπών υπηρέτησε επί πολλά χρόνια ως δάσκαλος και ως διευθυντής σε Σχολεία της Χίου: στα Διευχά, στην Κέραμο, στα Κουρούνια, στην Πισπιλούντα, στις Καρυές, στον Άγιο Θωμά, στα Λειβάδια, στην Ευαγγελίστρια, στην περιοχή της Μητρόπολης. Η κηδεία του γίνεται σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 13.00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση Αττικής και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Ο θάνατος του δασκάλου Χαράλαμπου Ράλλη, μετά και από τους θανάτους του παλαιού προέδρου του χωριού Δημήτρη Λαγού και του παπά του χωριού Νικολάου Μουσουρούλη, αποστερεί την Πισπιλούντα από τους ανθρώπους που την στήριζαν και την αγαπούσαν.

Ο Χαράλαμπος Ράλλης σε όλη του τη ζωή υπήρξε εξαιρετικός οικογενειάρχης, έντιμος πολίτης, ακούραστος και εξαιρετικός δάσκαλος.

Ο Δάσκαλος (έτσι τον αποκαλούσαν οι μαθητές του, οι συγχωριανοί του, οι φίλοι του), αφήνει δυσαναπλήρωτα κενά στην οικογένειά του, στην Εκπαιδευτική κοινότητα, στην Πισπιλούντα, στη Χίο.

Καλό ταξίδι Δάσκαλε.

 

Σχόλια άρθρου: 0