11.1.2018 10:43

Από το «The Voice» στη Eurovision!

«ΔΟΥΛΕΥΩ σε ό,τι θεωρώ ότι με εκφράζει κι έχει κάτι να προσφέρει», ισχυρίζεται η Αντ. Χαλλιωρή.

Η συμμετοχή  της στο  μουσικό talent show «Voice» την έκανε ευρύτερα γνωστή στο κοινό. Τοποθετήθηκε ένα πετραδάκι στα γερά θεμέλια που έχει χτίσει για την απογείωση και καθιέρωση της στο τραγούδι, στο μουσικό πάλκο γενικότερα.

Η Αντωνία Χαλλιωρή δεν ωραιοποιεί τις καταστάσεις, αλλά περιορίζεται να δηλώσει ότι η συμμετοχή της στο «The Voice» είχε τα θετικά και τα αρνητικά της, όπως καθετί στη ζωή μας. Τονίζει όμως ότι είναι ευγνώμων που χάρη σε αυτή την εμπειρία μπορεί σήμερα να είναι πιο σίγουρη για το πως θα ήθελε να προχωρήσει, αν προχωρήσει  - όπως υπογραμμίζει- στη μουσική βιομηχανία.

Η οικογένεια

Άλλωστε έχει τόσα άλλα ταλέντα και δυνατότητες, που δεν της έχει γίνει αυτοσκοπός η ανάδειξη στο μουσικό στερέωμα της Ελλάδας.

Σημαντικό εφαλτήριο αποτέλεσε γι αυτήν το οικογενειακό  background, με τον ποιητή παππού Κώστα, τον ερασιτέχνη μουσικό πατέρα Σιδερή, την «Οδύσσεια». Ο πατέρας της, καλλιτέχνης και ποιητής και ο ίδιος, είναι αυτός που την παρότρυνε και τη στηρίζει συνεχώς, να ακολουθήσει τους χτύπους της καρδιάς της. Με συνοδεία στο μπουζούκι του, σε οικογενειακές στιγμές, έμαθε τα πρώτα βήματα στο πεντάγραμμο.  

Σπουδές

Στην Αθήνα βρέθηκε το 2014 για να σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης  του Πανεπιστημίου Αθηνών.                                                               

«Η  μετοίκηση δεν έγινε με σκοπό την ανάδειξη μου στο τραγούδι ή τη μουσική γενικότερα. Η μουσική απλώς με ακολούθησε εδώ, όπως ελπίζω ότι θα με ακολουθεί όπου πηγαίνω. Όσον αφορά τις δυσκολίες, μπορώ να πω ότι δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερες κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι πολύ τυχερή στις μέχρι τώρα συνεργασίες μου», επισημαίνει. 

Eurovision 

Έχει ανοίξει ήδη διάπλατα τα φτερά της, δουλεύει σε Αθηναϊκά κέντρα, δημιουργεί τις βάσεις για την εκτόξευση της, η οποία μπορεί να έλθει και γρηγορότερα, ευκολότερα απ΄ ότι περίμενε και η ίδια.

Αμέσως μετά  το Voice οι προτάσεις για δουλειά είναι περισσότερες και καλύτερες, αλλά αυτό που θα την απογειώσει, αν με το καλό επιτευχθεί ο στόχος, είναι η συμμετοχή της στο σύνολο της Αρετής Κετιμέ, που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη συμμετοχή στη φετινή Eurovision.

«Η συμμετοχή μου στο σύνολο της Αρετής Κετιμέ για τη Eurovision προέκυψε μέσα απ τη συνεργασία μου με το συνθέτη και στιχουργό του τραγουδιού και στενού συνεργάτη της Αρετής, το Δημήτρη Καρρά, με τον οποίο έχω την τύχη να συναντιέμαι μουσικά σε διάφορα live απ’ τις αρχές του Σεπτέμβρη.»

Σε ότι την εκφράζει

Είναι επαρχιωτοπούλα, αγαπά τη Χίο και την ελληνική παραδοσιακή μουσική, αλλά δεν έχει ασχοληθεί με αυτό το μουσικό είδος.

«Δυστυχώς δεν την έχω ακούσει πολύ, όποτε δεν είμαι σε θέση να την τραγουδήσω όπως θα έπρεπε. Έχω συμμετάσχει σε διάφορες πολιτιστικές δράσεις του νησιού και θα συνεχίσω να συμμετέχω σε ό,τι θεωρώ ότι με εκφράζει κι έχει κάτι να προσφέρει», τονίζει, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ