Χωριά

18/6/18 23:17

τελ. ενημ.: 18/6/18 23:19

Τραγικός θάνατος 50χρονου ψαρά από το Λιθί

Βρέθηκε νεκρός 200 μέτρα μακριά από το σκάφος του

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεστών, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αγνοούμενου 50χρονου επαγγελματία αλιέα, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση οικείου του, είχε νωρίτερα μεταβεί με το υπό ιδιοκτησίας του σκάφος Α/Κ-Ε/Π ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ'' Λ.Χ. 2401 στη θαλάσσια περιοχή ''Τραχήλι'' της δυτικής Χίου. 
 
Άμεσα απέπλευσαν προς εντοπισμό του ανωτέρω τα αλιευτικά σκάφη ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣ'' Ν. Χίου 757, καθώς και το ''ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ'' Λ. Χίου 1941, ο Κυβερνήτης του οποίου εντόπισε το αγνοούμενο σκάφος να έχει επικαθήσει στην αμμώδη ακτή Τραχηλίου, και τον αγνοούμενο αλιέα μέσα στη θάλασσα σε απόσταση περίπου 200 μέτρα από το σημείο της επικάθισης.
 
Ο ανωτέρω αλιέας περισυνελέγη χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στην ομώνυμη παραλία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από Ιατρό του Κέντρου Υγείας Πυργίου, ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο ''ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Χίου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
  Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μεστών, ενώ το σκάφος ρυμουλκήθηκε από το ''ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ'' στο αλιευτικό καταφύγιο Λιθίου με ασφάλεια, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση