20.6.2019 9:38

Στα Αρμόλια η 1η συνάντηση των νεοεκλεγέντων Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων Νότιας Χίου

Με καθολική συμμετοχή όλων των νεοεκλεγμένων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων των Δημοτικών ενοτήτων Ιωνίας και Μαστιχοχωρίων, πραγματοποιήθηκε χθες στα Αρμόλια η 1η συνάντηση ενημέρωσης και κατάθεσης απόψεων. Σε κλίμα διαλόγου και με πολλές νέες ιδέες όλοι οι νεοεκλεγμένοι συζήτησαν τα δεδομένα της νέας νομοθεσίας(Κλεισθένης Μ. 4555/2018)σχετικά με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων.

Κοινό και ομόφωνο αίτημα όλων είναι, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χίου να ανταποκριθούν στην αγωνία και το ενδιαφέρον όλων των αιρετών εκπροσώπων της Νότιας Χίου, να ληφθούν οι προβλεπόμενες από τον Νόμο αποφάσεις, ούτως ώστε να γίνουν περαιτέρω βήματα προόδου για τις ανάγκες εξυπηρέτησης της καθημερινότητας και της ανάπτυξης της πλέον παραγωγικής περιοχής του Νομού μας.

Στόχος είναι η βελτίωση της ζωής των κατοίκων και να δημιουργηθεί ένα αποκεντρωμένο μοντέλο διοίκησης που να δώσει ζωή, ρόλο και αξία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Χίου.

Οι ομόφωνες αποφάσεις που λήφθηκαν θα κατατεθούν θεσμικά στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο με την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου την 1 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ