Χωριά

18/10/19 21:35

τελ. ενημ.: 18/10/19 21:35

Πρόσθετες εργασίες στη ΒΙ.ΑΛ. για το στήσιμο σκηνών

Κάθε σπιθαμή της έκτασης που είχε παραχωρηθεί από τον Δήμο στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκμεταλλεύονται οι αρχές προκειμένου να δημιουργήσουν πρόσθετο χώρο για το στήσιμο σκηνών.

Χθες Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εντός του hotspot ισοπέδωσης έκτασης προκειμένου να μπορέσουν να στηθούν νέες σκηνές με δεδομένο ότι ο συνολικός αριθμός προσφύγων και μεταναστών έχει υπερβεί τα 4.500 άτομα, τη στιγμή που η συνολική δυναμική ανέρχεται σε μόλις 1.014 άτομα.

Η συγκεκριμένη έκταση έρχεται να αξιοποιηθεί με δεδομένο ότι πλέον οι νέοι αφιχθέντες μετανάστες, με δεδομένη την υπερπληρότητα, κατασκηνώνουν στα γειτονικά χωράφια, προκαλώντας τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών τους.

Με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου φαίνεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα ο συνολικός αριθμός που θα βρίσκονται στη Χίο θα ανέρχονται σε 5.000 άτομα. Αυτή τη στιγμή ο συνολικός αριθμός φθάνει τους 4.758 μετανάστες και πρόσφυγες εκ των οποίων οι 4.451 διαμένουν στο Κ.Υ.Τ., οι 287 σε δομές της Ύπατης Αρμοστείας, 13 σε δομές ΕΚΚΑ και 6 στα κρατητήρια στης Αστυνομική Διεύθυνσης Χίου.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση