Χωριά

16/9/19 10:21

τελ. ενημ.: 16/9/19 10:22

Ποιος θα απολογηθεί γι αυτή την εικόνα;

"Θα παρέμβουμε άμεσα, δεν μπορούμε να περιμένουμε το Υπουργείο", η δήλωση του αντιδημάρχου Καθαριότητας για την κατάσταση στο Χαλκειός

Εγκαταλελειμμένο σκουπιδότοπο θυμίζουν οι ιδιοκτησίες των κατοίκων του Χαλκειούς περιμετρικά της ΒΙ.ΑΛ., αφού ο υπερπληθυσμός στο hotspot οδηγεί ολοένα και περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες στην εξάπλωσή τους στα τριγύρω χωράφια.

Εκατοντάδες πλαστικά μπουκάλια, κάθε λογής πλαστικά από σπασμένες καρέκλες μέχρι σακούλες, κουτάκια μπύρας, χαρτιά υγείας και αλουμινένια κεσεδάκια είναι πεταμένα στα χωράφια συνθέτοντας μία αποκαρδιωτική εικόνα, καθιστώντας παράλληλα αυτές τις ιδιοκτησίες μη καλλιεργήσιμες.

«Δεν θα περιμένουμε το Υπουργείο…»

Την ίδια ώρα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Αναγνώστου, μιλώντας στον «π», αναγνώρισε το πρόβλημα σημειώνοντας ότι παρότι υπάρχει καθημερινά υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας στη ΒΙ.ΑΛ., θα αποστείλει άμεσα συνεργείο στην περιοχή προκειμένου να προχωρήσει στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τα χωράφια.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δυνατόν να περιμένουμε να δράσει ή το Υπουργείο ή η διοίκηση της ΒΙ.ΑΛ.; Εμείς παρεμβαίνουμε παντού, άρα θα παρέμβουμε και στο συγκεκριμένο πρόβλημα», ανέφερε στον «π».

 
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση