Χωριά

15/5/17 11:47

τελ. ενημ.: 15/5/17 16:17

Ομόρφυνε η αυλή του Δημοτικού της Καλλιμασιάς από δασκάλους και μαθητές

Σε εποχές όπου ο αρνητισμός και ο μηδενισμός ζουν και βασιλεύουν, όπου οι μόνες αξίες αναδεικνύονται είναι το κέρδος και η ευημερία των αριθμών, οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Καλλιμασιάς έδειξαν πως υπάρχει ακόμη περιθώριο για φως, για δημιουργία, για ελπίδα, αγάπη και προσφορά.

Ένα άχαρο τσιμεντένιο τοιχίο χωρίζει την αυλή του σχολείου τους από τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο. Αυτό το τοιχίο, χάρη στην έμπνευση των μαθητών και με τη βοήθεια των δασκάλων, μεταμορφώθηκε σε μια πολύχρωμη ιστορία, λουσμένη στο μπλε του ουρανού και της θάλασσας και στο χρώμα των λουλουδιών.

Η εικαστικός Αγγελική Μακρή είχε το γενικό πρόσταγμα και συνεπικουρούμενη από το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό, μαζί με τον ενθουσιασμό, το ταλέντο και τις ζωγραφικές ικανότητες  των μαθητών, έδωσαν ζωή στο τσιμέντο με μια υπέροχη παράσταση.

Το χρώματα του ουράνιου τόξου αποτελούν τα χρωματιστά βουνά που καταλήγουν στην καταγάλανη θάλασσα, στην οποία αρμενίζει το καραβάκι ενώ την εικόνα συμπληρώνουν σχέδια, σχήματα, σε μια διαφορετική σύνθεση.

 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση