15.2.2021 13:05

Οι Πιτυανοί υψώνουν φωνή : «Καμία δομή πάνω στη Χίο»

Την παρέμβαση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πιτυούς, προκαλούν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης του Δημάρχου Χίου για δημιουργία δομής στην τοποθεσία «Μπαμπακιές».

Στην ανακοίνωσή του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Πιτυούς εκφράζει την συμπάραστασή του με όσους «αγωνίζονται σεβόμενοι τον τόπο μας» και καταλήγει λέγοντας ότι υπήρχε και θα υπάρχει η επιλογή «Καμία δομή πάνω στη Χίο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πιτυούς και βασικός παράγοντας ανάπτυξης ενός χωριού με κτηνοτροφική παράδοση αιώνων, που κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να επιβιώσει σε άσχημους καιρούς, θα θέλαμε εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους όσους αγωνίζονται σεβόμενοι τον τόπο μας, την ιστορία και την ιερότητα του. Και ως απάντηση σε διάφορες σχετικές απόψεις θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως αν οι Έλληνες κοιτούσαμε τα πράγματα ρεαλιστικά, δεν θα κερδίζαμε κανέναν ιστορικό αγώνα. Είχαμε πάντα μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μας και ακόμα μεγαλύτερη για το μέλλον μας. Πάντα υπήρχαν κάποιοι που επέλεγαν να δουν το ατομικό τους συμφέρον αντί της χώρας τους. Σήμερα ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας κι ας μην τους αφήσουμε να μας διχάζουν τόσο έξυπνα. Πάντα υπήρχε η επιλογή "ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΙΟ"!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ