Χωριά

15/2/18 14:04

τελ. ενημ.: 20/2/18 20:35

«Όχι» Χαλκούσων στην εγκατάσταση νέας Μ.Κ.Ο. δίπλα από τη ΒΙ.ΑΛ.

Διερευνητικές επαφές με κατοίκους του Χαλκειούς προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενοικίασης χωραφιών περιμετρικά του hotspot της ΒΙ.ΑΛ. ξεκίνησαν από την περασμένη εβδομάδα «Οι γιατροί χωρίς σύνορα».

Στον σχεδιασμό τους, σύμφωνα με τα όσα εξήγησαν στους κατοίκους του χωριού, είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας εξετάσεων, την οποία όμως δεν ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν στα όρια του hotspot αλλά σε χωράφι κοντά στη ΒΙ.ΑΛ..

Έχοντας ως γνώμονα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Μόρια της γειτονικής Μυτιλήνης, με αντίστοιχες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ιατρικού χαρακτήρα, οι κάτοικοι εμφανίστηκαν αρνητικοί σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο νέας δομής περιμετρικά του hotspot.

«Δεν μπορεί την ώρα που για πάνω από ένα μήνα δίνουμε αγώνα διαρκείας προκειμένου να αποτραπεί η αύξηση της δυναμικότητας της ΒΙ.ΑΛ., να μιλάμε για νέες δομές, πόσο μάλλον για ενοικίαση χωραφιών. Αν θέλουν να κάνουν οτιδήποτε, ας το κάνουν στον οριοθετημένο χώρο του Κ.Υ.Τ. και όχι έξω από αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρουν απέναντί τους», σημείωσαν οι ίδιοι στον «π».

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση