Χωριά

5/12/17 10:19

τελ. ενημ.: 5/12/17 19:32

Ο Πατατέλος και η εκτίμηση των Μεστούσων

Κάποιες φορές μια απλή αναφορά είναι ικανή να αναδείξει την εκτίμηση που τρέφει μια ολόκληρη κοινωνία σε έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Πρόσωπο της ημέρας έγινε στα Μεστά ο συμπαθέστατος ψαράς Πατατέλος. Τον ονομάτισε, μεταξύ άλλων συγχωριανών του, η Μαρίνα Πιπίπδη στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού για να καταδείξει ότι ένα έργο που θα όφειλε να έχει σηκώσει στις πλάτες του ολόκληρη την περιοχή, έχει παροπλιστεί να ελλιμενίζει τις βάρκες του χωριού.

Με το σημερινό σημείωμα ο συμπαθέστατος ψαράς έγινε αφορμή τα Μεστά να συζητούν ξανά τρόπους αξιοποίησης του λιμανιού τους. Κάποιοι βέβαια το παρανόησαν κι άρχισαν να σχολιάζουν ότι ο Πατατέλος εμποδίζει την ανάπτυξη του λιμανιού… Μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει ρε παιδιά. Ώρα είναι να ειπωθεί ότι ένας μεροκαματιάρης ψαράς, για τον οποί όλο το χωριό έχει την καλύτερη γνώμη, κινεί τα νήματα όλου του νησιού….

Η ουσία είναι ότι και ο Πατατέλος και οι υπόλοιποι ψαράδες των Μεστών πολύ θα το χαίρονταν δίπλα στις βάρκες τους να έβλεπαν που και που και κανένα κρουαζιερόπλοιο. Να μπορούν να διοχετεύουν ευκολότερα στην αγορά τις ψαριές τους! 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση